Mezedes

Σπιτικά Ντολμαδάκια

Φρέσκα αμπελόφυλλα γεμιστά με ρύζι, κρεμμύδι, δυόσμο και μπαχαρικά. Μια πραγματικά μοναδική συνταγή.

 

Tip… το μυστικό στα ντολμαδάκια είναι η σωστή δόση φρέσκου χυμού λεμονιού.

 

Ελληνικά
Κεφτέδες με Την Σάλτσα

Η συνταγή του κεφτέ έρχεται και μεταμορφώνει το πιάτο με τη διάσημη εδώ και χρόνια σάλτσα του Νικόλα. Ο πρώτος μας σεφ στο Καφενείο, έφερε μια συνταγή από τη μικρασιατική Ίμβρο ηλικίας πάνω από 100 έτη. Μια τόσο απλή συνταγή φρέσκιας σάλτσας ντομάτας, αλλά με μυστικά βασισμένα στα ποιοτικά μπαχαρικά.

Ελληνικά
Κεφτέδες

100% μοσχαρίσιος Ελληνικός κιμάς. Αρκετός φρέσκος δυόσμος, λεμόνι και αυγά αχυρώνα, μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά του, το κάνουν ίσως το πιο διάσημο πιάτο μας εδώ και χρόνια.

Tip… ο κιμάς είναι το προϊόν που αποδεικνύει πραγματικά τη ποιότητα ενός κρεοπώλη. Ένας σωστός κιμάς = σωστός επαγγελματίας

 

Ελληνικά

Σελίδες