Mezedes

Γουρουνοπούλα στο φούρνο

Η δημοφιλής λυχουδιά από τη Μεσσηνία, από χοιρινό Ελληνικής εκτροφής, καθαρισμένη από το δέρμα της, σιγομαγειρεμένη για πάνω από 4 ώρες στο φούνο, στο πίατο σας συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας...

Ρωτήστε μας τη συνταγή!

Ελληνικά
Σπιτικά Ντολμαδάκια

Φρέσκα αμπελόφυλλα γεμιστά με ρύζι, κρεμμύδι, δυόσμο και μπαχαρικά. Μια πραγματικά μοναδική συνταγή.

 

Tip… το μυστικό στα ντολμαδάκια είναι η σωστή δόση φρέσκου χυμού λεμονιού.

 

Ελληνικά
Κεφτέδες με Την Σάλτσα

Η συνταγή του κεφτέ έρχεται και μεταμορφώνει το πιάτο με τη διάσημη εδώ και χρόνια σάλτσα του Νικόλα. Ο πρώτος μας σεφ στο Καφενείο, έφερε μια συνταγή από τη μικρασιατική Ίμβρο ηλικίας πάνω από 100 έτη. Μια τόσο απλή συνταγή φρέσκιας σάλτσας ντομάτας, αλλά με μυστικά βασισμένα στα ποιοτικά μπαχαρικά.

Ελληνικά

Σελίδες