Η δημοφιλής λυχουδιά από τη Μεσσηνία, από χοιρινό Ελληνικής εκτροφής, καθαρισμένη από το δέρμα της, σιγομαγειρεμένη για πάνω από 4 ώρες στο φούνο, στο πίατο σας συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας...
Η συνταγή του κεφτέ έρχεται και μεταμορφώνει το πιάτο με τη διάσημη εδώ και χρόνια σάλτσα του Νικόλα. Ο πρώτος μας σεφ στο Καφενείο, έφερε μια συνταγή από τη μικρασιατική Ίμβρο ηλικίας πάνω από 100 έτη. Μια τόσο απλή συνταγή φρέσκιας σάλτσας ντομάτας, αλλά με μυστικά βασισμένα στα ποιοτικά μπαχαρικά.
Γουρουνοπούλα στο φούρνο
Η δημοφιλής λυχουδιά από τη Μεσσηνία, από χοιρινό Ελληνικής εκτροφής, καθαρισμένη από το δέρμα της, σιγομαγειρεμένη για πάνω από 4 ώρες στο φούνο, στο πίατο σας συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας...
Ρωτήστε μας τη συνταγή!