Η συνταγή του κεφτέ έρχεται και μεταμορφώνει το πιάτο με τη διάσημη εδώ και χρόνια σάλτσα του Νικόλα. Ο πρώτος μας σεφ στο Καφενείο, έφερε μια συνταγή από τη μικρασιατική Ίμβρο ηλικίας πάνω από 100 έτη. Μια τόσο απλή συνταγή φρέσκιας σάλτσας ντομάτας, αλλά με μυστικά βασισμένα στα ποιοτικά μπαχαρικά.
Η συνταγή του κεφτέ έρχεται και μεταμορφώνει το πιάτο με τη διάσημη εδώ και χρόνια σάλτσα του Νικόλα. Ο πρώτος μας σεφ στο Καφενείο, έφερε μια συνταγή από τη μικρασιατική Ίμβρο ηλικίας πάνω από 100 έτη. Μια τόσο απλή συνταγή φρέσκιας σάλτσας ντομάτας, αλλά με μυστικά βασισμένα στα ποιοτικά μπαχαρικά.