Media

Νέα αναφορά του Καφενείου από το Διεθνή Τύπο...

Ένα μεσημέρι του περασμένου Οκτώμβρη (2007), επισκέφτηκε το κατάστημα μας ως κοινός πελάτης, ο ταξιδιωτικός αρθρογράφος - δημοσιογράφος Paul Mansfield (καλύτερος ταξιδιωτικός αρθρογράφος του κόσμου για το 2004, πολλά άλλα διεθνή βραβεία).

Nέα Επικύρωση της Ποιότητας των Μη Εμφιαλωμένων Μας Κρασιών (Χύμα)

Στο κύριο άρθρο του τεύχους του Οκτωβρίου του 2006 του περιοδικού "Οινοχόος", με θέμα "το χύμα κρασί στην Ελλάδα", γίνεται εκτενής αναφορά στο κατάστημα μας.

«Το Καφενείο» στο top 5 places in Athens for ouzo στην "New York Times"!!!

Με κολακευτικούς χαρακτηρισμούς, η πιο διάσημη ίσως εφημερίδα στο κόσμο, η "New York Times", φιλοξένησε το κατάστημα μας σε άρθρο της αφιέρωμα για το ούζο. Το άρθρο καλύπτει αναφορά για τον τρόπο παραγωγής του ούζου και προτείνει σε αυτούς που θα κατευθυνθούν προς Αθήνα, πέντε προορισμούς κορυφαίες επιλογές, για πολύ καλό ούζο και πιάτα που το πλαισιώνουν.