Nέα Επικύρωση της Ποιότητας των Μη Εμφιαλωμένων Μας Κρασιών (Χύμα)

Στο κύριο άρθρο του τεύχους του Οκτωβρίου του 2006 του περιοδικού "Οινοχόος", με θέμα "το χύμα κρασί στην Ελλάδα", γίνεται εκτενής αναφορά στο κατάστημα μας.

Με πολύ καλά λόγια αναφέρεται ο δημοσιογράφος του περιοδικού κος Θεόδωρος Λέλεκας, για την προσπάθεια που καταβάλλουμε ως κατάστημα, ώστε το κρασί, το ονομαζόμενο "της παρέας", να είναι συνοδός μας στην έξοδο και όχι βάρος. Σε συνάντηση που είχαμε στα μέσα του Σεπτέμβρη, φάνηκε από την αρχή της κουβέντας μας ότι υπάρχει ένας κοινός σκοπός. Η σωστή ποιότητα. Ενδιαφέρουσα βρήκε ακόμα την προσπάθεια που κάνει το κατάστημα μας στο θέμα της σωστής υποστήριξης, διατήρησης και αποθήκευσης του κρασιού

Είναι γνωστό, στη κοινωνία μας ότι συνήθως, ό,τι πληρώσεις συνήθως παίρνεις. Έτσι γίνεται και στο κρασί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κυνήγι θησαυρού στην ανεύρεση καλού κρασιού. Τουλάχιστον όχι στο μέγεθος ενός... σαφάρι! Υπάρχει καλή πρώτη ύλη, καλός τρόπος παραγωγής, καλός τρόπος συντήρησης και αποθήκευσης και στο τέλος μια καλή προς τα αντικειμενικά κριτήρια "μύτη". Εμείς, ευτυχώς ή δυστηχώς διαθέτουμε λιγάκι από το τελευταίο και πολύ από το τρίτο. Ούτε μεγαλοκτήμονες είμαστε αλλά ούτε και οινοποιοί. Προσπαθούμε όμως με πολύ μεράκι να βρούμε τίμια οινοποιεία που να έχουν το χάρισμα. Με στόχο την σωστή ποιότητα και όχι αποκλειστικά το κέρδος, απαλλαγμένοι από μεσάζοντες και εκποιητές κακής σοδείας, θεωρούμε ότι τουλάχιστον μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι με καθαρή συνείδηση. Γιατί τουλάχιστον προσπαθήσαμε και όχι απόλυτα πετήχαμε. Αυτό θα το κρίνετε εσείς.

Θέλουμε όμως να ξέρετε ότι είμαστε χαρούμενοι με σας, τους πελάτες μας και χάρη στην τιμή που μας κάνετε να έρχεστε και να ξανάρχεστε, μας εμψυχώνετε να συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια για ποιότητα.

Ευχαριστούμε πολύ.