Νέα αναφορά του Καφενείου από το Διεθνή Τύπο...

Ένα μεσημέρι του περασμένου Οκτώμβρη (2007), επισκέφτηκε το κατάστημα μας ως κοινός πελάτης, ο ταξιδιωτικός αρθρογράφος - δημοσιογράφος Paul Mansfield (καλύτερος ταξιδιωτικός αρθρογράφος του κόσμου για το 2004, πολλά άλλα διεθνή βραβεία). Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος του μας κάλεσε στο τραπέζι που καθόταν και μας αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα, αναφέροντας μας κιόλας ότι ήταν ενθουσιαμένος με το κάτάστημα μας και για το περιβάλλον του αλλά κυρίως για την ποιότητα των μεζέδων μας.

Μετά από αρκετής ώρας κουβέντα, μας ενημέρωσε ότι θα μας αναφέρει στο άρθρο του στην εφημερίδα Daily Telegraph που αρθρογραφεί και στο αφιέρωμα που θα παρουσίαζε στο Χριστουγεννιάτικο ένθετο της εφημερίδας με θέμα την Αθήνα. Για μια ακόμη φορά (έχουν προηγηθεί αναφορές σε αρκετά άλλα έντυπα της Ελλάδος και του εξωτερικού - Times της Νέας Υόρκης και Daily Mirror είναι κάποια ενδεικτικά), το Καφενείο γίνεται καλός πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά, εσάς τους πελάτες - φίλους του Καφενείου και να σας ενημερώσουμε ότι θα προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς και να σας δίνουμε αυτό που αναζητάτε.

Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην online σελίδα της Daily Telegraph.

Our

Σχόλια

Εικόνα admin
Etiam aliquet neque massa, eu

Etiam aliquet neque massa, eu lobortis justo tincidunt in. Donec tincidunt dui ut erat consectetur vulputate.

Εικόνα admin
Vestibulum quis nibh et

Vestibulum quis nibh et turpis rhoncus lobortis. Nunc accumsan, elit gravida mattis eleifend, nunc massa euismod urna, quis luctus sem turpis a nulla. In facilisis, ipsum ut sodales luctus, urna odio dapibus nibh, vel porta diam magna non diam.