Ψητό στη πλάκα σαγανάκι από τη Χίο. Η αρωματική του ένταση και η πολυπλοκότητα στην επίγευση του το κάνει μοναδικό.
Tip… το σαγανάκι Μαστέλο είναι μόνιμα στο κατάλογο μας από το 1999. Είμαστε από τους πρώτους στην Αθήνα που το βάλαμε στη λίστα των μεζέδων αντικαθιστώντας το διάσημο τότε Κυπριακό Χαλούμι
Ψητό στη πλάκα σαγανάκι από τη Χίο. Η αρωματική του ένταση και η πολυπλοκότητα στην επίγευση του το κάνει μοναδικό.
Tip… το σαγανάκι Μαστέλο είναι μόνιμα στο κατάλογο μας από το 1999. Είμαστε από τους πρώτους στην Αθήνα που το βάλαμε στη λίστα των μεζέδων αντικαθιστώντας το διάσημο τότε Κυπριακό Χαλούμι