email it print it

ΤΙΤΛΟΣ: ΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ

ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1 – ΕΥΚΟΛΗ

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

ΧΡΟΝΟΙ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10 ΛΕΠΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 5 ΛΕΠΤΑ

ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: -

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 1 ΛΕΠΤΟ

ΥΛΙΚΑ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ

250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΜΕΤΡΙΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΠΗΣ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ

ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι κοπής σαλατικών το μαϊντανό και το ρίχνουμε στο δοχείο. Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι και τα μπαχαρικά. Τέλος πολτοποιούμε πάνω στο μίγμα και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά με την ξύλινη κουτάλα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

Σερβίρουμε σε μικρό πιάτο ορεκτικού με προτεινόμενο γαρνίρισμα ένα φύλλο μαΙντανού και μία ελιά.

 
  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ | ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΠΟΤΑ | ART & DESIGN | Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | |      
     
  ©2004-2017 www.tokafeneio.gr - Created by Intercube media