email it print it
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έχει όνομα. Και αυτό ακούγεται στο επώνυμο Πούλος σαν εγγύηση που άλλη δύσκολα βρίσκεις.

Ο Κωνσταντίνος Πούλος δεν έχει χάσει μόνο τον αριθμό των ελαιών που έχει μαζέψει στη ζωή του, αλλά και στις γεναίες γενεές που καλλιεργούν την ελιά. Όπως μας λέει, πίνοντας το κρασάκι του στο μαγαζί, γνωρίζει όσο κανένας άλλος τα μέρη του και την ιστορία του τόπου του. Αρέσκεται στις βραδινές βόλτες με οδηγό το μπαστούνι του μέσα στο δάσος και στις στιγμές που μοιράζεται με την οικογένεια του. Η Γκόριτσα Λακωνίας δεν είναι μόνο το σπίτι του, αλλά και τόπος που τίμησαν οι γονείς του με τον ιδρώτα τους να καλλιεργούν στις πιο αντίξοες συνθήκες τις υπεραιωνόβιες ελιές.

Για τον Κώστα, ο τίτλος ποιότητα είναι τίτλος τιμής. Από την αρχή εφάρμοσε βιολογικούς τρόπους καλλιέργιας, χωρίς να μεταβάλει την παραγωγή και την φύση. Η παραγωγή του για το 2013-2014 άγγιξε του 50 τόνους και το μεγαλύτερο ποσοστό εξάγεται στο δυτικό κόσμο. Εμείς εξασφαλίσαμε και για φέτος (7η χρονιά), ένα ολόκληρο τόνο, ποσότητα αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες της σεζόν.

Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το χρησιμοποιούμε στις σαλάτες και στα μαγειρέματα μας, χωρίς προσμίξεις και "αραιώσεις" και είναι ένας από τους κύριους λόγους της έντασης γεύσεων στα πιάτα μας.
 
  ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ | ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΠΟΤΑ | ART & DESIGN | Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | |      
     
  ©2004-2017 www.tokafeneio.gr - Created by Intercube media